Evet, birisinin ilk once profiline girmeye calıştığımda "sayfa bulunamıyor" yazısı cıkıyordu ama kişi bende ekli ve Arama kısmına isiminin baş harfini yazınca hemen cıkıyordu ve tıklayınca "sayfa bulunamıyor" hatasını veriyor daha sonra bu kişinin ara ara ismini gordum yani nasıl soylesem mesela baş harfi 'c' diyelim c yazdığımda isimi hemen cıkıyor ama ertesi gun isimini soyisimini yazıp arattığımda o koca listede bile bulamıyordum bu cok kez tekrarlandı ve daha sonra hic isimi cıkmadı benimde şuphelerim oldu sildimi veya engelledimi diye fakat başka bir facebook adresi actım ve o kişi bu adresi bilmiyor onlada arattığımda yine cıkmıyor ve birşey daha soyleyim ortak bir arkadaşımız varsa onun adını yazınca hemen allta kac ortak arkadaşınız var olduğu yazar normalde o aradığım şahısla beraber 3 ortak arkadaş oluyor ama silmiş olsa ilk arama bolgesinde isimin altında 3 ortak arkadaş yazıyor profile girdiğimde ve ortak arkadaşları gor kısmına tıkladığımda ise 2 oluyor ve o kişi cıkmıyor bu olay başkalarının profillerine girmeye calıştığımda da oluyor ama cok nadir ve bu olay "Zaman Tuneli" uygulamasını kullanmaya başladığımdan beri oluyor ve o kişide kullanıyordu. ve bu kişinin profilini dondurma veya engelleme gibi birşey yapmadığından eminim... Yardımlarınızı bekliyorum...
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Başkasının Profilini gorememe ve daha sonra bulamama sorunu!...