Lutfen Yardım Edin-Marvel TCG-
Oyun Yardım0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yardım
- Lutfen Yardım Edin-Marvel TCG-
-
27-09-2019, 05:53:23Kayıtlı ÜyeArkadaşlar tatil boyunca bu oyunu bekledim arkadaşta kurdum calıştı eve geldim kurdum oyunda hata verdi sizi her konuda aydınlatıp yardımlarınızı beklicem. Oyun acılıyor bir iki reklam gectikten sonra Microsoft visual runtime c++ error diyor ve oyundan cıkıyor. Oyunun gereksinimleri aşağıda yazıyor benim bilg ozellikleride onun altında.Suruculeri guncelledim directxin son surumunu indirdim hatta bası visual dosyalarınıda kaydettim ama olmadı.Ne yapmak gerekiyor umarım bi yardım bilen vardır. Oyunun ismi :Marvel Trading CArd Game İstediği Ozellikler:MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft Windows 98/ME/2000/XP Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron) 128 MB RAM DVD-ROM Drive NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card or higher; Direct X 9.0c (Compliant 32 MB video card drivers) 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher 3GB free hard disk space RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows 2000/XP Intel Pentium IV 1.4GHz processor or higher 256 MB RAM DVD-ROM Drive NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card or higher; Direct X 9.0c (Compliant 32 MB video card drivers) 16-bit DirectX 9.0c compatible sound card DirectX 9.0c or higher 3GB free hard disk space *LAN connection (1.5Mbps or higher) will be required if using network and online features It may be necessary to update your hardware drivers before playing. * Note: The game is incompatible with the ATI Radeon Xpress 200 series of video cards. Benim Ozellikler:1256 ram geforce 16 mb 5200fx ekran kartı pentium 4.232 işlemci __________________