Merhaba, Facebook'ta son zamanlar Hatalar ve Reklam vs. yonlendirmeler cıkmaya başladı. Ben de bu durumların nasıl cozulebileceği hakkında bir kac oneri sunmak istedim. Bu durumlarda yapılacak en mantıklı yontem Facebook Operatorune başvurmaktır. Hemen (Hotmail, Gmail, Yahoo) vs. kullandığınız E-Posta hizmetine girin. Ardından sizler icin hazırlamış olduğum (Hotmail)'den nasıl E-Posta atılır'ı inceleyiniz. Hotmail ile Facebook Operatorune mail atma; (Gorsel) Kime: [email protected] Konu: Facebook'ta İstenmeyen Reklam Yonelmesi ************************************************** MESAJ; Merhaba, Ben Omer Ornek (https://www.facebook.com/omerornek ) Adlı Facebook kullanıcısıyım. 20 Ağustos 2011 gunu Facebook'a giriş(login) yapmak icin E-posta'mı ve Şifremi yazdım ardından Facebook'a giriş yaptım. Giriş yaptıktan sonra Reklam sayfa yoneldi. ve Ana Sayfa, Profil, yonlendirme panelleri (linkleri) gitti, Sadece Ayarlar kısmıya oynayabiliyorum. ve Devamlı yeniledim, Tarayıcıları mı değiştirdim, Hicbir şey değişmedi. Sorunun asıl kaynağı Facebook olduğunu duşunuyorum. Sizden bu konu ile ilgili araştırma yapmanız icin Rica ediyorum. -Teşekkurler, İyi calışmlara. *Omer Ornek ([email protected]) 0535 - XXX - XX - XX Şimdi sizlere gorsel olarak anlatayım! -Teşekkurler (+) Replerinizi eksik etmeyin! *Rolls __________________