Facebook reaksiyonların, beğeniden daha değerli olduğunu duşunuyor
Facebook0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook reaksiyonların, beğeniden daha değerli olduğunu duşunuyor
-
27-09-2019, 05:51:37Kayıtlı ÜyeFacebook reaksiyonların, beğeniden daha değerli olduğunu duşunuyor Uzun yıllar Facebook’da “beğeni” dışında bir tepki verememenin sıkıntısını yaşadık. Hatta bu konuda cokca dalga gecildiği de oldu. Bunun uzerine Facebook 5 farklı tepkiyi olcebileceği ve “reaksiyon” adı verilen ozelliğini yayına aldı ve uzerinden 1 yıldan fazla zaman gecti. Şimdiye kadar ana akış duzenimizde beğeninin etkisi oldukca fazlaydı. Artık bu durum değişiyor ve Facebook reaksiyonlara daha fazla onem vermeye başlıyor. Boylece ana akışımızda da değişiklikler meydana gelecek. Facebook yetkilileri, reaksiyonların daha fazla değerli bir sinyal olduğunu duşunuyor. Beğeni hala temel etkileşim butonu. Reaksiyonlar ise daha uzun basılması ve gezinmesi dolayısıyla cok daha değerli bir etkileşim olduğunu gosteriyor. Facebook şimdiye kadar tum etkileşim butonlarının eşit derecede tartıldığını soyluyordu. Buna anneler gunu gibi ozel gunlerde eklenen gecici butonlar da dahil. Tum zamanlarda da en cok tercih edilen reaksiyon seceneği olan “kalp” oluyordu. Artık reaksiyonları kullanan kişilerin ana sayfalarında gorecekleri icerikler, verdikleri reaksiyonlara gore değişiklik gosterecek gibi gorunuyor. Eğer bunu test etmek istiyorsanız siz de reaksiyonları daha sık kullanabilirsiniz. Kaynak:Sosyalmedya.co --- Acıkcası reaksiyon ozelliğine alışamadım, like'lamak daha mantıklı geliyor bana. Fakat Facebook'a renk kattığını duşunuyorum. Dislike butonu gelmesinden daha mantıklı ayrıca. __________________