Sayın Forum TR kullanıcıları, call of duty 4 oyununu dvd den bilgisayarıma hata almadan yukleyip, gayet guzel bir şekilde oyun yada bilgisayar hata vermeden oynayıp oyunu bitirdim. Oyunu bitirincede bilgisayarımdam sildim. Sonra diğer call of duty serilerinede başlamadım onlarıda dvd den hatasız bir şekilde yukleyip hatasız bir şekilde oynadım. En sonunda oyunları sildim. Bir kac gun gecti, call of duty 4 oyununu tekrar yuklemeye karar verdim. İlk başta dvd rom umdan acayip tak tuk sesler gelmeye başladı ben dvd yi hemen cıkardım. Sonra tekrar denedim bu sefer oyun yukleme herşey acıldı fakat yuklemenin ortasında okuma hatası diye bir hata aldım. Bende call of duty 5 yukleyeyim dedim onda dvd acıldı fakat setup a basınca herşey donuyor onda da bir hata. İnternette araştırdım herşeye baktım dvd romunuzu guncelleyin diyorlar fakat aygıt yoneticisinden dvd rom ayarlarından dvd romumun en guncel halde olduğunu gordum. Yardım ederseniz cok mutlu olurum. Toshiba satallite l500 laptopum. dvd romum markasıda TSST corp CDDVDW TS-L633C. Eğer neden olduğunu biliyor ama cozumunu bilmiyorsanızda lutfen yazın. __________________