Arkadaşlar universite yi yurt dışında okumak istiyorum ailemin cok yuksek bir geliri olmadığı icin oğrencilere uygun olan cok masrafı olmayan bir ulkeye gitmek istiyorum benim pasaportum var ancak meslek konusunda karar veremedim biliyorsunuz Turkiyede bir cok meslek işsiz kalıyor ancak yurt dışında durum boyle değil, benim aklımda muhendislik bolumleri var ancak herhangi birine karar veremedim bir tavsiyede bulunursanız sevinirim sadece muhendislik değil diğer mesleklerden de oneri olan yazarsa cok iyi olur şimdiden yazanlara teşekkurler. (konu yanlış yerde değildir umarım)
Arkadaşlar aklımda ulke olarak 1 hafta almArkadaşlar universite yi yurt dışında okumak istiyorum, oğrencilere uygun olan cok masrafı olmayan bir ulkeye gitmek istiyorum benim pasaportum var ancak meslek konusunda karar veremedim biliyorsunuz Turkiyede bir cok meslek işsiz kalıyor ancak yurt dışında durum boyle değil, benim aklımda muhendislik bolumleri var ancak herhangi birine karar veremedim genel olarak kimyadan makine muhendisliğine hepsi ilgimi cekiyor sizce hem yurt ici hem yurt dışı iş bulma olanağıda en yuksek olan nedir bir tavsiyede bulunursanız sevinirim sadece muhendislik değil diğer mesleklerden de onerisi olan yazarsa cok iyi olur şimdiden yazanlara teşekkurler.
Biraz ayrıntı vermek gerekirse daha once 1 hafta Almanya ya gitmiştim cok beğendim iyi eğitim de veriyorlar benim aklıma kimya -biyo -mekatronik ve makina muhendisliği var sizin onereceğiniz bir muhendislik olursa artısı eksisi ile dinlerim maddiat olarak ailem yanına 700-800 gonderebilir en fazla ama kendimde part time calışmayı duşunuyorum.Sadece Almanyada değil ortalama bir gelirle okunabilecek diğer ulkelerede gidebilirim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Yurt Dışında Gecerli Meslekler
-
06-09-2019, 17:24:18Kayıtlı Üye