Facebook'un Acığı
Facebook0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook'un Acığı
-
27-09-2019, 05:40:45Kayıtlı ÜyeOncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar size facebookun yeni keşfettiğim ufak bir acığından bahsedeceğim bu bahsedeciğim şey tamamen Tarafımdan keşfedilmiş birşeydir başka dikkatini ceken arkadaşlarda olabilir bu yuzden lutfen sacma yorumlar yapmayınız. Evet arkadaşlar size bu acıktan bahsetmek istiyorum.Oncelikle arkadaşlarınızdan birinin duvarında yapılan beğenilerin yorumların ve benzeri guncellemelerin engellediğinde goremediğinizi hepimiz biliyoruz bu yeni gelen listeler sayesinde bu konuda bir sorun yaşanmadığını farkettim yani duvarında yeni şeyler yapan birinin ornek veriyorum Ali şunun fotoğrafını beğendi gibi guncellemeleri gosterilmesini engellemiş birini yeni gelen listelerden birine ekleyin yakın arkadaşlar, aile gibi daha sonra eklediğiniz kişi yeni olarak ne yaparsa o listede ne yaptığı gozukecektir ve listeye eklediğiniz kişiye o listeye eklendiğine dair bir haber gitmediği icin bundanda haberi olmucaktır.Bu konuda facebook'a bir mesaj yazdım hayırlısı diyelim hepinize iyi forumlar.. __________________