Facebook Dondurma Ozelliğindeki İlginclik
Facebook0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook Dondurma Ozelliğindeki İlginclik
-
27-09-2019, 05:40:37Kayıtlı ÜyeDİYELİM Kİ Eski sewgilin, seni karşılıksız seven biri veya herhangi bi duşmanın... Senin profiline girmek istiyor. Sahte hesaplar acıp surekli arkadaşlık isteği gonderiyor. Tanıdığın insanların adını kullanarak seni eklemeye calışıyor. Ama sen tanımadıklarını kabul etmeyip, tanıdıklarınıda teğit ettikden sonra arkadaşlığa kabul ediyorsun...Buraya kadar herşey cok guzel istemediğin kimse senin profilinde barınamıyor taaa ki o gune kadar Bir kişi geliyor ve diğerleri gibi sıradan bi şekilde sana arkadaşlık isteği gonderiyor. Senin dalgınlığına geliyor ve icinden diyorsun ki "bi kabul ediyim kimmiş bu dallama surekli arkadaşlık gonderiyo hemen geri silerim" fakat senin kabul eder etmez anında hesabını donduruyor. Ve benim şuan yaşadığım gibi caresiz bi şekilde kalıyorsun Gece sen uyurken hesabı acıp inceliyor ve işi bittiğinde surekli hesabı donduruyor. Bir kere arkadaş listene girdi ve surekli hesabı dondurulmuş durduğu icin arkadaş listende gozukmuyor istesende silemiyorsun...Bu yazıyı kac kişi okur bilmiyorum ama eminim benim takıntılı biri oldğmu veya sacmaladığımı duşunenlerin sayısı bi hayli yuksek olucak Ama olurda bu duşuncelerden arınır şoyle bi sakin kafayla duşunurseniz once vaybe deyip sonra acaba ne yapmak gerek diyceksiniz. Daha once bu soylediklerimi duşunen cıkmışmıdır sanmıyorum ama bu yazıyı okudukdan sonra eğer fikir uretecek bir babayiğit varsa once ellerinden oper daha sonrada saygıyla selamlarım. Dort gozle verceğiniz cevapları bekliyorum. Yardımcı olamasanız bile okuduğunuzu belirtirseniz birileri tarafından takıldığımı anlar ve mutlu olurum Şimdiden hepnze teşekkur ediyorum ve beklemeye geciyorum... __________________