Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Amerika'da yaşama fırsatın sağlayan green card cekilişi başvuruları başlamış durumda.
3 Kasım son başvuru tarihi.İstediğim green card cekilişi, green card danışmanlık firmaları, başvuru koşulları, form doldurma, kabul edilme sonrası yapılacaklar, yapılması gerekenler gibi konuların tek bir yerde konuşulması bunu icin green card ile ilgili paylaşımları burada yapalım.
Şimdi size kendi başvurumla ilgili bilgi vermeyi istiyorum. İngilizcem yeterli olmadı icin bir danışmanlık firması vasıtasıyla başvurumu yaptım.
Oncelikle şunu soylemek istiyorum; Green card başvurusu tamamen ucretsiz olarak yapılabiliyor.Kimse danışmalık şirketleri ile calışmak zorunda değil. Ancak başvuru sureci formların doldurulması, sozlu mulakat ve sonrası icin boyle bir ihtiyac doğuyor.
Zira Amerikan hukumeti bu konuda hata kabul etmiyor.Onun icin en guvenilir ve eski green card danışmalık şirketleri ile calışmak bence en iyisi. Size benim başvurumu yapan şirketin green card'ı anlattığı ve cok faydalı objektif bilgileri verdiği video'yu paylaşıyorum.http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-...kckwHZpTq.html resmi web sitelerinden de mezungreencard.com ;şartlarını vaatlerini vede referanslarını bulabilirsiniz.

Benim ovmeme gerek yok zaten baktığınızda goreceksiniz.

Not: Green Card cekilişle kazanılır. Hic bir kimse veya şirket size green card icin ayrıcalık yapamaz, garanti veremez.Herkese iyi gunler dilerim. Hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın.