Merabalar, kolay gelsin. Yaşadığım sorunu detaylı bir şekilde anlatayım. Benim resimlerimle acılmış fake hesabı şikayet ettim. Bir sure sonra e-posta adresimi şifremi yazıp girdiğimde sahte olduğuma dair şikayette bulunulduğuna dair uyarı geldi. Sahte olup olmadığım soruldu ve tabiki de olmadığımı işaretletim ileri dedim sonrasında bilmediğim bir yer bildirimine dair bir harita cıktı karşıma oraya da ileri dediğim de sayfadan otomotik olarak uzaklaştırıldım e-posta adresimi şifremi yazıp girmeye calıştığımda "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can." hatası aldım. Baya araştırdım aynı sorunu yaşayan sadece ben değilmişim. Bu sorunu yaşayanlar http://www.facebook.com/help/contact..._form=disabled adresinden formu doldurduklarında hesaplarının kısa sure icinde acıldığını soyledi. Ben de yaptım ama bana; "Size bu hesaba erişim hakkı vermeden once kimliğinizi doğrulamamız gerekmektedir. Bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraflı kimliğiniz (or. pasaport) yoksa, lutfen bu e-postayı itibarlı bir kurumdan (or. şirket, okul) alınmış ve birlikte tam adınızı, doğum tarihinizi ve fotoğrafınızı net bicimde gosteren en az İKİ belgenin kopyasını ekleyerek yanıtlayın." diye mesaj geldi. Bende nufus cuzdanımı ve oğrenci belgemi gondererek cevap verdim 2 hafta boyunca sorun duzelmedi ve dun profilim tamamen kapatıldı. Profilimde elimde olmayan resimlerim ve yaklaşık 600 arkadaşım var. 2008 yılından beri facebook kullanıcısıyım erkek/kız kardeşlerim, telefon numaram vb. bir suru şey ekli. Gercek olduğumu ispatlamak icin daha ne yapabilirim bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Teşekkurler. __________________