Gelişen oğrenim sektoru, benzersiz oğrenci ortamları ve eşsiz hava durumu ile Malezya yabancı oğrenciler icin oldukca populer bir oğrenim seceneğidir. Ulkenin duşuk yaşam masrafları ve goreli olarak duşuk oğrenim ucretleri Malezya’da okuma kararını kolaylaştırmaktadır. Ancak Malezya’nın oğrenci dostu unune rağmen, başvuru surecini ciddiye almanız ve doğru kurumu secmeniz onemlidir. Malezya’da oğrenime başvuru aşamasında ve bu sureci kolaylaştırmanıza yardımcı olacağım
Malezya, eğitim almak icin gercekten ilginc bir yer. Malezya’nın yaşam kalitesi ve eğitim alanında geşilmiş diğer ulkelere gore ucuzluğu, yurtdışında eğitim almak isteyen oğrenciler icin kolay bir secenek oluyor. Ayrıca, Guneydoğu Asya ulkeleri arasında akademik mukemmeliyetciliğin merkezi olarak tanınan Malezya, dikkat cekici eğitim fırsatlarına sahip. Ozellikle başkent Kuala Lumpur, modern ve teknolojik acıdan cok ileri bir iş ve ticaret merkezi.
Malezya akademik kulturu Birleşik Krallık ve Avusturalya akademisine benzemektedir. Eğitim alacağınız kurumun partnership olarak calıştığı Avusturalya ve İngiletere diplomasına da sahip olabilirsiniz. Cift diploma ile mezun olabilme fırsatı yakalayacaksınız.
Malezya’da yabancı oğrenciler icin merkezi bir başvuru sistemi olmadığından, doğrudan universitelerin websitelerinden online başvuru yapabilirsiniz. Ama bunu kolaylaştırmak ve guvenli bir kişi aracılığıyla yapmak isterseniz bizler sizin eğitim başvuru aşamanızda ve Malezya’daki yaşam alanınızda bir cok konuda yardımcı olacağız.
Pek cok faydasıyla Malezya'da universite eğitimi sizleri bekliyor!!
Sizlere bu konuda yardım ve eşlik etmekten memnunıyet duyarım.