Arkadaşlar facebookta 102 kişilik sayfamda garip birşey oldu, dun dikkatimi cekti sol kısımda sayfalara baktığımda sayfamın ismi yazmıyordu. Sayfamın ismi "daRkMappers | Sc-Mappers Alt Grubu" ve bir mapper grubuydu 7 yoneticiydik grubumdakileri yonetici almıştım ve onlara guvenirim zaten guvenmesem grubumda olamazlardı. Asıl sormak istediğin şu, 102 kişi hicbirşey ben sayfayı yeniden actım bunu onemsemiyorum geri de almak istemiyorum ancak ne oldu da sayfaya girmeyi deneyince anasayfaya atıyor? www.facebook.com/darkmappers Diğer yoneticiler de sayfayı goremiyor. Hicbir yerden girilmiyor ancak yeni sayfamın kullanıcı adını darkmappers olarak belirleyemiyorum diyorki boyle bir sayfa zaten var. Ama biz goremiyoruz. Bir acıktan bahsettiler sayfamın sisteme kapalı olarak tanıtılıp acılmamasını sağlayan bir kod. Bu ne kadar doğrudur bilemem facebookta boyle şeyler olabilir sonucta karmakarışık bir site. Lutfen tahmin veriyorsanız tahmin deyin ilgilenmeyenler cevap atmasın bilenler de yardımcı olursa sevinirim. __________________