Arkadaşlar toefl sınavına hazırlık icin bir kitap aldım adı ''barron's the leader in test preapration toefl ibt 14.edition(baskı)'' fakat bir sorun var bu sadece kitap olarak satılıyodu cd leri yoktu(aslında cd li olanlarıda varda ben bulamadım) intden giriş yapmam gerekiyormuş fakat intden nereye girecegimi bilmiyorum. kitapdada bunun icin birşey bulamadım sadece gordugum 3 tane site var biri toefl ın kendı sitesi digerleride bu kitabı yazan adamın siteleri http://barronstestprep.com//# ve www.barronseduc.com. Benim şimdi anlamadıgım bu siteye giriş nasıl yapıcam son 2 yazdıgım siteden de giriş yapılıyormu bilmiyorum bu kitapda ole birşey yazmıyor sadece bazı yerlerde bu site adları geciyordu onun icin buraya yazdım ama kitabın kapagında: Yazar ile video derslerine giriş icin Qr kod ları dahil diyor. Qr kodları ne ben ne yapacagım bu kodları nereye yazacagım hic bişi bilmiyorum sadece intden bu qr kodunun magazalardaki kitapları okuyan alet le bir alakası oldugu hakkında bişi gordum ama olsada ne işe yarayacak siteyi bilmiyorum lutfen yardım edin
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- toefl sınavına hazırlık icin aldıgım kitap
-
06-09-2019, 17:22:02Kayıtlı Üye