İyi gunler arkadaşlar Sizlerle kucuk bir sorunumu paylaşmak istedim. Az once facebook hesabım kapatıldı neden olduğunu anlamadan,sorun icin kucuk bir araştırma yaptım internette hazır olan bir metni [email protected] gonderdim. Gelen cevap turkce oldu ve aynen su sekilde ; Alıntı:
Merhaba, Facebook, kullanıcılarına arkadaşlarıyla ve tanıdıkları insanlarla etkileşime girebilecekleri guvenli bir ortam sunmayı amaclamaktadır. Facebook hesapları oncelikle kişilerin gercek hayattaki arkadaş cevresi ile ozgun iletişim kurması icindir. Hesabınız, tanımadığınız bircok kişiye arkadaşlık isteği veya mesaj yolladığınız icin diğer kullanıcıların sizi şikayet etmesi sonucu kapatılmıştır. Facebook bunu guvenlik ve emniyet nedenleriyle yapmaktadır. Lutfen hesabınızın tek bir şikayet uzerine kapatılmadığını ve bu kararın detaylı bir inceleme sonucu verildiğini unutmayınız. Hesabınız ayrıntılı olarak incelendikten sonra, sitenin ozelliklerini başkalarını rahatsız edebilecek bir şekilde suistimal ettiğinize ve Kullanım Koşulları’mıza aykırı davrandığınıza karar verilmiştir. Hesabınız hicbir nedenden dolayı etkin hale getirilmeyecektir. Ayrıca, kapanan hesaptaki butun veriler erişime kapatılmıştır ve herhangi bir şekilde paylaşılması mumkun değildir. Bu karar kesindir. Anlayışınız icin teşekkurler,
Burda arkadaşlık istekleri diye belirtilmiş ki ben boyle birseyi asla yapmam . Aldığım duyumlara gore Rus hackerlar 4.5 m kişinin hesabını calmış acaba bende bunların icindemiyim diye duşunmuyor değilim bir kac kişinin daha başına gelmiş. Sizce boyle birsey mumkunmudur ? Ya da actırabilmenin bir yolu varmıdır ? __________________