Google Plus'a oyunlar geliyor
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Google Plus'a oyunlar geliyor
-
27-09-2019, 05:22:50Kayıtlı ÜyeYeni sosyal platform Google Plus biraz daha geliştiriliyor, Google siteye oyunlar eklemeye başladı. Kullanıcılar henuz 2 ayını bile doldurmayan Google Plus'ta artık oyun oynayabilecek. Oynanabilecek ilk oyunlar, oldukca populer olan, Angry Birds, Zombie Lane ve Edgeworld olacak. Ozellikle Angry Birds'un buyuk ilgi goreceğini on gormek mumkun. Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vic Gundotra, bir blog gonderisinde yeni ozelliğin yani oyunların mujdesini verdi. Oyunlar, kullanıcılar oynamak istediklerinde gorulebilir, oynamak istemediklerinde gizli olacak. Bunun kullanıcılara onemli bir kolaylık sunacağı duşunuluyor. Teknoloji uzmanı Ezra Gottheil, oyunların Google Plus icin cok onemli bir ozellik olacağını iddia ediyor. Oyunların sosyal ağlar icin cok onemli olduğunu belirten Gottheil, insanlar internetten oyun oynadıklarında oyundan cok insan ilişkileri on plana cıkıyor dedi. Gottheil ayrıca Google Plus'un kısa surede bu denli buyumesinin Facebook'u endişelendirmiş olabileceğine de değindi. Bahsi gecen blog gonderisinde Gundotra, oyunların herkes tarafından kullanılabilir olmasını dort gozle beklediklerini de belirtti. Cumleden de anlaşılacağı gibi oyunlar şu an icin sadece belirli sayıda kullanıcıya sunuldu. Kaynak - PCWorld __________________