arkadaslar ben fas asilli bir ingiliz vatandasi olan dul bir bayanla evlilik yaptim.ve ben belcikada bir sirket kurmayi dusunuyorum.ama benim calisma vizem veyahut oturma vizem bulunmamakta.4 aylik evliyim.ve belcikaya bu ay acil gitmem gerekiyor.peki simdi ben ne yapmaliyim.belcikaya rahatlikla gidebilirmiyim.esimin fas asilli bir ingiliz olmasi belcikaya gitmemize engel olurmu.bizi alirlarmi nasil bir yol surmem gereklidir.ben ankarada oturuyorum.ankaradaki ingiliz konsolosluguna mi gitmem gerekiyor belcikaya gitmek icin.yoksa ankarada belcika konsolosluguna gidip esim fas asilli ingiliz ama biz ingiltereye gitmiyoruz.bir sirket isi nedeniyle belcikaya oturum icin gidecegiz mi demem gerekiyor.beni hangi konsolosluk bagliyor.birde ayrinti olarak ben 4 aylik evliyim ve esim fas asilli ingiliz.bu problem olurmu.ben hic ingiltereyle gitmeden turkiyeden dogrudan belcikaya oturum alabilirmiyim.nolur yardim edin arkadaslar.bu arada 4 ay sonrada cocugum dunyaya geliyor.belcikada olmam gerekiyor.nolur yardim

(