Godfather yuklenmiyoo! Yardım!!!!
Oyun Yardım0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Yardım
- Godfather yuklenmiyoo! Yardım!!!!
-
27-09-2019, 05:18:50Kayıtlı ÜyeEA Games'in yeni oyunlarında DirectX ile ilgili bir sorunum var. NFS Most Wanted'ı yuklemeye calışırken DirectX surumunuz eski yenisini yukleyip tekrar deneyin gibi bir hata verdi. Oyunun CD'sindekini yukledim olmadı, sonra internetten en son cıkanı indirip yaptım yine olmadı. En son baktım yukleyemeyeceğim, CD'nin icine girdim, 4 CD'deki ziplenmiş data dosyalarını bilgisayarda aynı klasore actım. Sonra bir de CD'nin ana klasorundeki exe dosyalarını falan da attım aynı yere ve oyun calıştı. Gecenlerde aldığım The Godfather da da aynı hata var,yuklenmiyor. DirectX hatası veriyor. Yine aynı yontemle sıkıştırılmış dosyayı actım bilgisayara. Ama bu sefer olmadı. Oyunu bir turlu calıştıramıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lutfen yardım edin. Sistemim P4 1.7, 512 DDR Ram, Leadtek GeForce 6600TD, WinXP SP2, DirectX 9.0c (Feb2006), NVidia ForceWare 81.98. Bu sistemde calıştıramadığım oyun yok daha. Zaten dediğim gibi sorun oyunu kurarken DirectX hatası vermesi. Ne yapmalıyım??? __________________