Kusura bakmayın 2 tane olmuş admin kardeş silersen bitanesi sevinirim sorry

Arkadaşlar oncelikle herkese selam kafamı kurcalayan onemli bi sorun var bilen arkadaşlar varsa lutfen yardım ederlerse sevinirim kısaca anlatayım:

1. 1985 doğumluyum yaşım 21
2. Askerliğim 31.12.2007 tarihine kadar tecilli
3. Almanyada sozlum oturuyor ve onun yanına gitmek istiyorum 1 haftalık
4. Uzerime herhangi bir mal varlığı vs. bankada param yok
5. 700 ytl limitli kredi kartım var
6. sigortalı olarak calışmıyorum fakat daha onceden yatmış 3 aylık bi primim var yani gecen yıldan

Şimdi Sorularımı sorayım:

a. Vize başvurusunda bulunucam şuanda evreklarımı topluyorum
b. 10 tane evrak istediler sayayım bunları size
1. Şirketin oda kaydı
2. Vergi levhası
3. imza surkusu
4. Varsa şahsın sağlık karnesi
5. Banka hesap cuzdanı
6. Şirketin gazete ilanı
7. Sigorta giriş bildirgesi
8. Prim dokumu
9. Davetiye
10. İzin belgesi
c. Bu istenin belgelerin 8 tanesi tamam sağlık karnesi varsa diyo yok sanırım o onemli değil
d. Şimdi ilk olarak bana davetiyeyi yollayacak olan kişi daha once bi davetiye yolladı gecen ay ama yolladığı kiş ihala gelemedi yani vizeyi alamadı bazı nedenlerden dalayı bu neden isteği yollayanla alakalı değil. Bu kişi tekrar bana bir istek daha yollayabilirmi ?
e. 2. sorun dediğim gibi şirkette calışıyorum fakat sigortalı değilim bu şirket orda calıştığıma dair bi belge verse yani şu isimli kiş işu tarhiten itibaren yanımızda calışmakta olup net maaşı bilmemne kadardır ve herhangi bi haciz vs bulunmamaktadır die bu sigorta giriş bildirgesi yerine kullanabilinirmi.. Daha once bi arkadaşım bole bi kağıtla bankadan kredi cekmişti
f. Dediğim gibi daha onceden 3 aylık bi yatırılmış primim vardı. Bu prim dokumu olarak bunu versem olurmu ve bide şirket bana elden bi bordro hazırlasa yani parayı aldığıma dair bi belge gibisinden işe yararmı
Sorunlarım bunlar umarım herşeyi detaylı vermişimdir. Bu arada en fazla 1 haftalığına cıkıcam almanyaya beni bu konularda bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaşlar