Merhaba arkadaşlar.İnternette bayağı bi dolaştım ve hic rehber gormedim.Sizleri icin bir rehber hazırlamaya karar verdim.Eğer ayrı bir bilgisi olan varsa başlığın altına bildiklerini yazabilir. HERŞEYDEN ONEMLİSİ İNGİLİZCE BİLMEYEN VEYA ORTA DERECE BİLENLER KESİNLİKLE İNDİRMESİN.OYUN O KADAR KARIŞIK GELİYOR Kİ BİLMİYORSANIZ CUVALLARSINIZ VE BOŞA İNDİRMİŞ OLURSUNUZ !!! Sistem Gereksinimleri İşletim sistemi:Windows XP Sp2 yada daha yukseği İşlemci:Pentium 3-800Mhz yada daha yukseği Video:16-bit Grafik kartı yada yukseği Ram:256 yada yukseği Directx:9.0 yada yukseği Hard Disk:8.7 veya yukseği Internet hızı:1 Mbps Arkadaşlar Googleden arayın cunku 50 mesajım yok ve link veremiyorum. Gelelim Rehbere ! Oncelikle oyun karışık gibi gozukur lakin oyle değildir.En başta okulu bitirin ve işe oyle atılın. Arkadaşlar şimdi Sınıflara gecelim 3 Ana sınıf var: Merchant:Tuccar Adventure:Maceracı Military:Asker Bu sınıflar kollara ayrılıyor.Merchant'lar Trade-Type,Adventure'ler Adventure-type,Military'ler ise Battle-type'e ayrılıyor.Bu Type ler icinde skiller kollara ayrılıyor yine.İlk once tradeyi anlatayım. Yanlız oyunda 70'den fazla sınıf var bu yuzden kollara ayrılmış yani korkmayın NOT:birden fazla sınıf değiştire biliriz.(ANCAK BİR KAĞIT OLMASI GEREK !HER OKULU BİTİRDİĞİNİZDE VERİLEN BİR KAĞIT!)Orn:Food Dealer'i secersek para ile skill alacaksınız ve bu skill job değiştirince sizde duracaktır.Yani Food trading skillim varsa job değiştirince de bende kalacak. Trade-Type: Trade Learner:Bu Trade icin yeni başlayan sınıfıdır. Food Dealer:Bu sınıf Yiyecek alip satabir.(Diğer joblarda alıp satabilir fakat bu daha fazla alıp satabilmenize yarıyan jobdur.Orn:Ben Alkol tradersem 10 alırım food trader food turu yiyeceği 20 veya daha fazla alır.Not:Gemi kapasitesinede bağlı) Yarn Dealer:Tekstil turu malzemeleri satmaya yarıyan jobdur. Accountant:Bu job lux eşya,alkol ve metal alım-satım icindir. Chandler:Bu job ateşli silah alım-satımm icindir. Mineral Trader:Bu job Mineral alım-satım icindir Medicine Trader:Bu job Sağlık malzemeleri alım-satım icindir. Animal Trader:Bu job ciftlik hayvanları alım-satım icindir. Evet bunlar Beginner(Yeni başlayanlar icin)olanlar icindir.Orta seviye Joblarına gelelim. Chef:Adından Anlaşılacağı gibi Yemek yapmak(yemekler de satılabilir)ve food trade icin sınıf. Trade Merchant:Bu job tekstil,alkol ve baharat alım-satım icindir. Ve Şimde Master Joblar... Art Dealer:Bu job boya,el sanatları alım-satım icindir. Money Trader:Bu job Lux eşya,Metal icin alım-satım icindir. Jeweller:Bu job Mineral,El sanatları alım-satım icindir. Arms Dealer:Bu job Silah satım ve gemi yapmak icin sınıftır.(Gemiyi her job yapabilir ama bunun ozelligini bilmiyorum...) Spice Trader:Bu job baharat,sağlık,boya ve parfum alım-satım icindir. Patissier:Bu job Yiyecek,Alkol,Baharat ve Lux eşya alım-satım icindir. Tailor:Bu job Tekstil,Boya,Kumaş ve Silah alım-satım icindir. Blacksmith:Bu job Mineral,Silah ve Ateşli silah alım-satım icindir. Artisan:Bu job Yiyecek,Baharat,Alkol,El sanatları,Mucevher alım-satım icindir. Alchemist:Bu job Metal,Mineral ve Sağlık malzemesi alım-satım icindir. Sommelier:Bu job Yiyecek,Lux eşya,Parfum,El sanatları ve Yeme İcme(?)alım-satım icindir. Political Merchant:Bu job Metal,Ateşli silah alım-satım icindir. Caravanner:Bu job Yiyecek,Lux eşya,Parfum ve Baharat alım-satım icindir. Merchant Mentor:Bu job Yiyecek,Sağlık malzemesi,Sanat Ticareti,Tekstil,El sanatları alım-satım icindir. Master Alchemist:Bu job El sanatları ve simya alım-satım icindir. Arkadaşlar cok gec olduğu icin şimdilik bu kadar.Devamını yarın yazacağım...Eğer Bildiğiniz (eğer benim bi yanlışım varsa duzeltin)bir bilgi var ise lutfen yazın.Ve Emeğe Saygısızlık Yapmayın (en azından alıntı yazın...)!Haydi iyi geceler __________________