"Facebook'ta kullanıcı adı almak istiyorum?" diyorsan... =>
Facebook0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- "Facebook'ta kullanıcı adı almak istiyorum?" diyorsan... =>
-
27-09-2019, 05:08:43Kayıtlı ÜyeMerhaba değerli frmtr uyeleri, Bu konuyu acma sebebim bir cok Facebook kullanıcısının kendi alan adını almayı bilmiyor olmasıdır, en buyuk etkenlerden biri ise aramalar şoyleki, Facebook'ta şuan 650 milyon kişiyi gecik uyesi bulunmaktadır. Ve 23 milyon Turkiye kullanıcısı var. Yeni tanıştığınız kişileri Facebook'ta arattığınızda kategorileştiriyor fakat bulamadığınızda kişiden tarif alarak detaya iniyorsunuz, buna gerek yok. Arkadaşınızın "https://www.facebook.com/ "/ den sonra ki alan adını yazmanız yeterlidir cunku sadece 1 kişi alabilir bu sayede direk olarak profile yonlenecektir." Hemen bir alan adı almak istiyorum, Nerede? diyorsanız, Kullanıcı Adı Al! Buradan sizlere bir kac kullanıcı adı yonlendirecektir. Beğendiyseniz secin beğenmediyseniz kutucuğa istediğinizi yazın ve teyit edin eyer alınmamış ise alabilirsiniz. Ayriyetten /username'den sayfa alan adı da alabilme şansınız vardır! Resimde gorduğunuz gibi ben bir alan adı aldım -Teşekkurler __________________