Facebook guvenlik tanınan cihaz eklemesi
Facebook0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook guvenlik tanınan cihaz eklemesi
-
27-09-2019, 05:07:16Kayıtlı Üyeherkese selamlar . benim malumunuz bir facebook hesabım var . ve yeni ayrıldığım bir sevgilim + facebook şifrem onda da var . oncelikle şunu belirtmek isterim ki bugune kadar hicbir hesabım hacklenmemiştir ve ben hackleticek kadar bilincsiz bir kullanıcı değilim . gelelim esas konuya . ben 2 gun once bu guvenlik uygulamasını kullanmaya başladım ve bilgisayarımı tanınan cihazlara ekledim . ayrı olduğum kız arkadaşımla da hala muhabbetimiz devam ediyor . dun tam bu muhabbet sırasında birden facebooktan cıktı kız arkadaşım ve 1-2 dakika sonra tanınan cihazlara "b" diye bir cihaz eklendi . 10 dakika falan aradan gectikten sonra kız arkadaşım tekrar online oldu ve bunu onun yaptığını zannettim sordum kabul etmedi ( şimdi diceksiniz ki kabul etmez tabi ). ama boyle basit bir hata yapıcak biri değil o da iyi bir bilgisayar + facebook kullanıcısı . ısrar etmeme rağmen o olmadığına inandım . bir de msn adresimin yanına aynı isim ile [email protected] ama farklı uzantı ile msn eklenmişti . bundan da iyice şuphelendim ve şifremi değiştirdim . şimdi bu kadar uzun yazdığım icin afedersiniz , hala kız arkadaşımdan şuphelenmiyor değilim fakat son zamanlarda facebook'un sapıttığını goz onunde bulundurarak bu facebooktan kaynaklanan bir şey midir acaba ? __________________