Selamun Aleykum arkadaşlar bildiğiniz uzere steama bedava myclub geldi her neyse indirdim oynadım herşey iyi guzel ama başka bi hesaptan oynamam lazımdı actım o hesabı o sırada da guncelleme gelmiş herhalde yanlış hatırlamıyorsam 1.03 version du 1.03.01 versiyonunu guncelledi sanırım sorunsuz bir şekilde oyunu indirdim fakat oyuna girdiğimde coğu yazılar no string yazıyordu misal altta ileri geri tuşları falan ileri geri yazacağına no strings yazıyor en başta dil secme ekranındada aynı sıkıntı var sonra eski myclub save dosyası falan vardı belgelerimde onları sildim bide oyle denedim yine duzelmedi dil dosyasında sıkıntı vardır dedim interrnetten indirdim turkce dil dosyasını fakat yine duzelmedi ne yaptıysam duzelmedi malesef. şimdi sildim oyunu yeniden yuklemeye başladım fakat adil kullanım kotası sıkıntısıda yaşıyorum baya bi gec incek gibi ama duzeleceğinden pek bi umudum yok internette araştırdım kimse yaşamamış bu olayı bide size sorayım dedim. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.. __________________