Merhaba, Oncelikle sayfamız icin FBML Ekleyelim! ( FBML Eklemek icin Tıkla! ) Uygulamamızı ekledikten sonra, Sayfamıza donelim ve "Sayfayı Duzenle" diyelim. Ardından "Uygulamalar" diyoruz, "Ayarları Duzenle" diyoruz, "Ekle" diyoruz, "Tamam"a tıklıyoruz, ve Son olarak "Uygulamaya Git" diyoruz. Buradaki FBML ayarlarında "Başlık"ımızı yazıyoruz, Ardından FBML kodunu iceriğe ekliyoruz, son olarak "Değişiklikleri Kaydet" diyoruz, ve resimdeki gibi yukarıda "Değişiklikler Kaydedildi" yazısı cıkıyor. ve Sayfamıza donuyoruz. Ben eklediğim FBML'yi sayfaya girince otomatik olarak gelmesini istiyorum! Oncelikle sayfamıza donelim, Ardından "Sayfa Duzenle"ye tıklayalım. İlk once "İzinleri Yonet"e tıklayalım, ardından "Varsayılan Acılış Sekmesi: FBML ismini secelim(siz başlığa ne isim verdiyseniz secin ben FBML 1 yazdım) ardından "Değişiklikleri Kaydet"e tıklayın ve son olarak "Sayfayı Gor"e basın. Her şeyi kapatıp sayfa linki'ni yazın otomatik olarak FBML sayfası gelicektir. Teşekkurler *Rolls (+) Rep ve Beğen'meyi esirgeme. __________________