Merhaba değerli "FrmTR Ailesi". Gun gectikce buyuyen bolumumuzde son zamanlarda mesaj bile sayılmayan gereksiz konular acıyorlar ve forumu boş yere kirletiyorlar. Bunun onlenebilmesi icin kilit yada yonlendirme yetersiz kalıyor. Ben FF adlı bir konu acarak sorunları "4" ayrı kategoride cozumlemeye karar verdim. Sorunlarınızı yazmadan once yaptığımız gorsel cozumlemeleri inceleyiniz eyer sorununuz var ise konu acmaya gerek yoktur, eyer sorununuz varsa verdiğim alttaki ornek gibi sorun mesajı yollayınız. En gec 1 saat icinde cevaplamaya calışacağım. Her şey'den once alttaki 2 yolu deneyiniz, "Facebook Yardım Merkezi ve FrmTR Arama" "Facebook Yardım Merkezi"nden yararlanınız. Sorununuz devam ediyorsa "FrmTR Arama" dan yararlanınız. Sorununuza cozum bulamadıysanız alttaki kategori şeklinde sorununuzu iletiniz. Kategoriler;1. Kategori : Facebook İcerik 2. Kategori : Facebook Bağlantı 3. Kategori : Facebook Uygulama ve Oyun 4. Kategori : Facebook Guvenlik Ornek Mesaj; Alıntı:
Kategori : 3 Merhaba, Gecenlerde bir uygulamaya dahil oldum, şimdi bu uygulamadan nasıl cıkarım? Daha doğrusu bu uygulamayı nasıl kaldırırım.
Bu şekilde mesajlarınızı iletebilirsiniz, sorunlarınıza gorsel ve video olarak cevap verilecektir Teşekkurler. *Rolls __________________