Arkadaşlar merhaba ben 2015 yılı ekim ayında greencarda başvurdum fakat aklımda şoyle bir soru işareti var şimdi goruşmeye gidileceği zaman ankadaraki abd konsolosluğunamı gidilecek?bir diğer soru ise icinden cıkamadığım maddi varlık gosterme yani şimdi ben oğrenciyim calışan değilim greencardın amacı orada suresiz oturum ve calışmada vermesideğilmi?fakat goruşmeye giderken orda devlete yuk olmayacağınızıgosteren meblağlar veya destek sponsor firma gerekli diyor iyi ama ben daha oğrenciyim ve bu sene bitiyor universitem ve biterken cekilişin cıkıp cıkmadığı belli olacak ailemin maddi durumuda oyle cokta iyi değil orta halliyiz ama şimdi ben goruşmeye giderken eksik evraktan reddedilmek istemiyorum bu yuzden şu maddi destek kanıtı kısmına bir acıklık istiyorum ben maddi varlık olarak babamın maaş bordrosunumu gosteremem gerekiyor yoksa goruşmeye gittiğimde henuz bir mesleğim olmadığını yeni universite mezun olduğumu kazanırsam artık iş hayatıma amerikada başlayacağımımı bildirmem gerekiyor lutfen bana yardım edebilirseniz cok sevinirim