Merhaba arkadaslar,
Oncelikle biraz gec dahi olsa hepinizin yeni yilini kutlarim. Umarim 2016 yili hepimiz icin baris, basari ve huzur dolu gecer.
2006 yilinda baslayan Ukrayna maceram aradan gecen 10 yil sure zarfi icerisinde devam etmekte. Aranizda beni hatirlayan var midir bilmiyorum ama 2010 yilinda actigim baslik altinda ( http://www.frmtr.com/yurtdisinda-yas...ada-yasam.html )sizlerle beraber bircok konuyu sorunu tartismistik ve bir cok arkadasimiza elimden geldigince yardimci oldugumu dusunuyorum.
2013 yili itibari ile universite egitimimi tamamlayip muzik kariyerime baslamamdan oturu sizlerden cok uzun bir sure ayri kaldim. Hayat takdir edersiniz ki hepimizi bir tarafa surukluyor ve hepimiz hayatin ritmine kapilip savruluyoruz bir yerlere.
Sizden ayri kaldigim sure zarfi icerisinde Ukrayna da bircok sey degisti euromaydan olaylari ve ardindan Kirim in Rusya tarafindan ilhak edilmesi, Donbass bolgesindeki Donetsk ve Lugank sehirlerinde yasanan ayrilikci hareket vs. vs.
Bu olaylar tabiki beraberinde bircok spekulasyonu da dogurdu ve bugun itibari ile Ukrayna hakkinda Turkiye den bakildinda yanlis yorumlandigini ve iyi idrak edilemedigini gordugum bir cok noktanin oldugunu fark ettim. Bu sebepten oturu 10 yili Ukrayna da devirmis ve son 2 yilda yasanan bu zor donemin sahiti bir insan olarak Ukrayna da yasam, egitim ve bunun gibi merak ettiginiz hersey icin tekrardan kaldigim yerden sizlerin dogru bilgileri edinebilmeniz adina araniza tekrardan donmus bulunuyorum. Zaman icerisinde sorularinizin haricinde de Ukrayna da yasanan gelismeler ile ilgili bilgileri de burada sizlerle paylasacagim
Saygilar.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Ukrayna Hakkinda Merak Ettikleriniz Ukrayna Universiteleri ve Ukraynada Yasam vol.2
-
06-09-2019, 17:15:25Kayıtlı Üye