merhaba arkadaşlar ben şuan Bilgisayar Programcılığı Bolumu 1. Sınıf Oğrencisiyim ve 2. Sınıfa Gectim bu sene son senem yani 4 yıllık muhendisliğe tamamlamam lazım diplomamı. bu konudada avrupada eğitim almak istiyorum hem dgs gibi sacma sapan sınavlara girmemek hemde yurtdışında iş bulma imkanımın olması sebebiyle boyle bir şeye karar verdim ama bu konuda acemiyim. şimdi duşunuyorum istanbulda olsam vakıf universitesine senelik vericem 6 - 7 bin TL 2 senelik 14 -15 Bin TL ucret cıkıcak tabi buna ekstra masraflarıda katarsan 20 - 25 Bini bulur. turkiyede bu kadar para vermişken en azından biraz daha verir avrupada okurum hem iş imkanım olur hemde dil ogrenmiş olurum diye duşunuyorum şimdi bu konuda bilgisi olan var mı ? denklik olup olmadıgını nerden ogrenebilirim bir de ingilizce egitim veren ulke , universite istiyorum bilgisi olan var mı? biraz da para hakkında bilgi verir misiniz ne kadar bir miktar lazımdır ortalama ? daha onceden aynı bolumu okuyup giden ve gayet memnun olan birileri şimdiden cok teşekkur ederim.