Merhaba, sizlere yeni oğrendiğim bir sitenin anlatımını yapmak istiyorum. Son gunlerde bircok kişinin kullanmaya başladığı Twiends adlı sitede, yasal olarak hayran sayfanızı arttırabilir, tweeter'da kendinize takipci edinebilirsiniz. Sitenin calışması şu şekilde oluyor, uye olduğunuzda 10 seed ile başlıyorsunuz. Sitedeki profilinizi guncelleyerek +25 seed daha kazanıyorsunuz. Seed=para olarak duşunun. Ayarlarınızda, facebook hesabınız ile twiends hesabınızı senkronize ediyorsunuz, admini olduğunuz sayfalar alt tarafta gozukuyor. İstediğiniz sayfayı seciyorsunuz ve, o sayfayı beğenen kişiye kac seed odeneceğini belirliyorsunuz. Ana sayfada, Facebook sekmesi altında hayran sayfanız gozukuyor ve, beğenen kişiler belirlediğiniz miktarda seed kazanıyorr. Eğer seed'iniz biter ise, sizde facebook dizini altında bulunan sayfaları beğenerek, seed kazanabilirsiniz. Resimli anlatalım ; Kayıt olaiblirsiniz veya twitter hesabınız ile oturum acabilirsiniz. Ben kayıt oldum, tweeter hesabım olmadığı icin deneme fırsatım olmadı. Kayıt olduğunuz zaman, ana sayfaya girdiğinizde sağ tarafta seed sayınızı goreceksiniz. Settings sekmesinde, hesabınıza ilişkin ayarları yapabilrisiniz. Orneğin, yukarıdaki 2 sayfa icin, 4 seed belirlenmiş . Ustteki sayfa 30 defa, alttaki sayfa 843 defa beğenilmiş Seed kazanmak icin, twiend yazılarına tıklıyorsunuz. Twitter sekmesi icin de follow'a tıklıyorsunuz. ve belirlenen miktarda seed kazanıyorsunuz. Seed kazanma yolları : Twitter takipcilik yaparak kazanabilirsiniz. Facebook sayfası beğenerek kazanabilirsiniz. Youtube video izleyerek kazanabilirsiniz. Referans link gondererek, kayıt olma başına +25 seed kazanabilirsiniz. Voucher kodları takip ederek, seed kazanabilirsiniz. Notlar ** Yeni acılan facebook ve twitter hesaplarını kullanamıyorsunuz. Fake hesap olarak nitelendiriliyor ve kabul edilmiyor. O yuzden eski hesapları kullanmanız gerekiyor. Anlatım, Professional. __________________