Arkadaşlar ben antalya alanyaya da gittim orada ameirkalı insanlarla tanıştım.Ya bu amerika benim icin ok guzel bir duşunce ama coğu nsan sevmiyor mu amerika yı adam bana anlattığında her uerde zenci var bir zaman sonra bıkarsın diyor ve bana istanbulda kız var mı diyor.Amerikada yaşayan insan bunu der mi ya.Amerika'da kız mı kalmadıdabunlar bizim ulkemiz hakkında bunu soyluyorlar.Hem Babası turk Annesi amerikalı bu kişi amerika'da yaşıyorSorum şu Arkadaşlar bu bir tartışma paneli olsun.Amerika'ya gidenler daha bir yardımcı olur bana.Benim planlarımca amerika'da yaşamak var Bu nasıl iş arkadaşlar.Amerika guzel değilmi Kasabalları yokmu insanları bizim turkler kadar niyeti bozukmu değil mi kızları gercekten v lerdeki gibi guzel mi.Yemin ederim sizlere ruslardan bıktım antalyada hep rus.Amerikalılar bana daha sıcak geliyordu.Konuşmalar flan.Sice doğrumu arkadaşlar.Orada yaşanır mı.Yoksa sadece hayal mi arkadaşlar.Ben amerikayı beğeniyorum eğer dediklerim ve duşundklerim cıkarsa.Ben orada calışırken araba ie işe gidip orada evlilik yapıp yaşamayı tercih etmek isteyenlerdenim.Yaşım 18 ve ayrıca New jersey gibi eyaletleri de severim.Lutfen amerika ya gidenler ve yaşanyanlar bana yardm eder misiniz.Hepinizin ilgisini bekliyorum arkadaşlar.Lutfen beni bilgilendirin.Herşey icin ve Parmalarınız icin Şimdiden Teşekkur ederim.