1. telefonunuza tek mesajda kod geliyorsa ama yanlış diyorsa buyuk ihtimal 5 haneli geliyor yani gelen mesajda ornek 11111 diye 5 haneli kod geldiyse 0-9 arası kendiniz sonuna rakam ekleyip girmeye calışın kesin sonuc alacaksınız 2.Telefonunuza 2 mesaj geliyorsa ornek: ilk mesajda 5 haneli 11111 2. mesajda sadece 1 rakamları geliyorsa 5 haneli koda 2.mesajdaki rakamı ekleyin kodunuz odur. 3.Telefonunuza mesaj geliyor ama eksik yazı yada hic okunacak birşey gelmiyorsa o mesajı başka telefona iletin (gonderin) o telefonda acılacaktır. acılmazsa 4. maddedekini uygulayın yani hattınızı başka telefona takıp isteyin gelicektir. 4.benim telefonuma aktifleştirme mesajından sonra başka mesaj gelmedi defalarca istememe rağmen diyorsanız oncelikle hattınızı başka telefona takıp kodu isteyin buyuk ihtimalle gelecektir. Eğer bunların hepsini denediyseniz ve yinede gelmediyse şunları yapıcaksını ; oncelikle yakınlarınızdan birisininiz numarası gerekiyor yada başka hattınız varsa o 1.Facabookta kayıtlı olmayan bir mail adresi alıcaksınız. 2.Daha sonra facebooka girip giriş sayfasında şifremi unuttuma basıyorsunuz.Karşınıza ya hesabı tanımla cıkıcak yada sizin hesabınızı gosteren bir kutucuk sizi gosteriyorsa bu ben değilim deyin sizi hesabımı tanımlaya yonlendirecek. 3.Bu ekranda e posta veya numaranı gir bolumune giriş yaptığınz e postanızı girin ve arama yapın hesabınızı bulucak ve yanındaki bu benim butonuna basın (eğer e postadan sonra hesabınızı bulamadıysanız alttaki formuda doldurun oyle aratın) 4.Şifreni sıfırla diye biyere geliyoruz orda sağ tarafta sizin e postanız yazıcak ve yanında bi kutucuk olucak ordaki işareti kaldrıp 'bunlara artık erişimin yok mu?' ya basın sizden yeni mail adresi isteyecek ilk başta aldığımız adresi oraya yazıyoruz ve once sizden şifre yenileme isteyecek ve mail gelcek o maili takip ederek şifrenizi yenileyin daha sonra incelemek icin 24 saat istecek ve sayac başlayacak. 5.Zaman dolduktan sonra (giriş yapmaya calıştığınızda ekranda sayac olucak) tekrar giriş yapıyoruz ve karşımıza sayac bittikten sonra gelen ilk ekranda devam'a basıyoruz sonra gelen sayfada ilk başta 2 tane mail adresiniz yazıcak eski mail adresinizi birincil yapın yeni eklediğinizi silin. bir alttaki bolumde numara ekleyi goruceksiniz orda başta dediğim başka bir numarayı ekliceksiniz eğer gecersiz yada fazla kod istenildi gibi bir hata gelirse beni arayın butonu cıkıcak aşağıda ona basın ve anında +1123123 gibi bir numaradan aranacaksınız ve kod gelicek. o kodu girdikten sonra devama basıcaksınız. 6.karşımıza yine en baştaki farklı bir bilgisayardan girdiniz kod girin sayfası gelicek orda kodu gonder diceksiniz. buyuk ihtimal kod gelicektir. eğer gelmezse en baştaki maddeleri deneyin mutlaka gelicektir kod. Bunların hepsini denedim ama yinede acamadım diyorsanız en az 3 en fazla 10 gun hic birşey yapmadan bekleyin kod telefonunuza gelicektir. Eğer başka sorunuz olursa [email protected] mail adresim sorabilirsiniz Emeğe saygı __________________