Face baya bi guvenli oldu arkadas kendi bilgisayarımdan bile giremiyorum.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Face baya bi guvenli oldu arkadas kendi bilgisayarımdan bile giremiyorum.
-
27-09-2019, 04:36:06Kayıtlı ÜyeYakınlardaki Girişleri Gozden Gecir Yakınlarda birisi tanınmayan bir bilgisayardan veya mobil cihazdan hesabına giriş yapmaya calıştı. Giriş onaylarını etkinleştirmiş olduğundan, hesabın gecici olarak kilitlendi. Hesabını yeniden erişim kazanmak icin lutfen aşağıdaki adımları tamamla Devam'a tıklaynca Tanınan bir bilgisayardan giriş yap Şu anda hesabında kayıtlı bir telefon yok. Hesabına yeniden erişim kazanmak icin lutfen tanınan bir cihazdan giriş yap. Tekrar erişim kazandığında, yeni bir telefon eklemeni veya giriş onayları ozelliğini devre dışı bırakmanı tavsiye ederiz. Tanınan bir başka bilgisayarın yoksa,destek ekbizle iletişime geceebilirsin. Destek ekibiyle iletişimede gectim cvp gelmedi.Şifreni unuttun mu yazısından mail adresimide değiştirdim şifremide değiştirdim.24 saat bekledim benim face adresim hala acılmadı yardımcı olablicek birisi var mı yada bu durumda face adresini geri acabilmiş birisi var mı ? Benim face adresim acık ama giriş yapamıoyrum.şimdiden teşekkurler.) __________________