Facebook o kadar guvenli olduki artık ben bile giremiyorum
Facebook0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebook o kadar guvenli olduki artık ben bile giremiyorum
-
27-09-2019, 04:35:30Kayıtlı ÜyeArkadaşlar benim 4-5 gundur bu sorunla başım dertte facebooka giremiyorum.Nette araştırdım tamda benim gibi bir sorun yaşayan biri bu yazıya dokmuş aynen buraya koyuyuorum.Lutfen yardımlarınızı esirgemeyin. 1-2 hafta once fuzuli bir şekilde guvenlik ayarlarıyla oynarken mağduriyetime, her ekstra guvenlik kutucuğunu secerken biraz daha yaklaştığımın farkında değildim başka tanınmayan bir aygıttan giriş olursa yada ben başka bir aygıttan giriş yaparsam ekstradan telefonuma sms ile onay kodu gelmesini de istemiştim. uzerinden işte 1-2 hafta gecti gecmedi ve ben statik ıp olmayan internetime bağlı tanıttığım bilgisayarımın tarayıcısının gecmişini dalgınlıkla sildim. facebook a girmeyi deneyince ; ''Kullanmakta olduğun cihazı tanımıyoruz. ............numaralı telefondaki kısa mesajlarını kontrol et ve guvenlik kodunu aşağıya gir. '' ekranıyla karşılaştım nitekim telefonuma mesajda geldi lakin kodu girdiğimde kodun doğru olmadığını soylemeye başladı. denedim denedim denedim, bu sefer olur denedim olmadı. bir daha denedim yine olmadı. daha ne kadar yanlış kod gonderebilirler dedim bir daha dedim, cok fazla giriş yaptığından dolayı sonra dene uyarısının onunu alamadım evet ama haklarını yemeyelim o kadar guvenli ki ben bile giremiyorum artık, bu sorunla ilgili bir cozum bilen duyan goren var mıdır? __________________