Mail adreslerime ve dolayısıyla Facebook hesabıma erişemiyorum
Facebook0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Mail adreslerime ve dolayısıyla Facebook hesabıma erişemiyorum
-
27-09-2019, 04:34:25Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar Ben 3 gun once bir sorunla karşılaştım. Uzun zamandır kullndığım Facebook hesabıma giriş yapmayı denediğimde "Uzgunuz, eski bir şifre girdin Şifrenin değiştirilme zamanı:" Gibi bir uyarı alıyorum. Hatta facebook beni tanıyor. Yani Abdullah Gurgen olarak ismimi gorebiliyorum. Gelelim işin asıl ilginc yonune. Facebook a uye olduğum E-Mail adresime girmeye calıştığımda "E-Posta adresi veya parola yanlış" diyor. Yani hesaplarımın calınmış olabileceğinden şupheleniyorum. Fakat başka bir facebook hesabından kendi adımı arattığım zaman bulamıyorum. Yani hesap kapalı gozukuyor. Ortada karmaşık bir olay var. Hesaplarımın kapatılmasına sebep olacak kotu bir paylaşımda da bulunmadım. Hotmail hesabım icin şifre sıfırlama yonteminden tutun kullanıcılar icin neredeyse sağlanmış butun yardım konularını araştırıp Windows Live Help Center a Konu bile actım ancak cevap alamadım. Eğer Mail hesaplarıma ulaşabilirsem facebook ile ilgili problemi de cozeceğime inanıyorum ancak mail hesaplarıma ulaşamıyorum. Bu konu ile ilgili bilgisi olan veya buna benzer bir olay yaşayan arkdaşlar varsa ya da bu konular hakkında bilgili bir arkadaş varsa lutfen yardımcı olsun. __________________