Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldan beri avustralyadan goruştuğum bir kız var hatta benim icin gecen yaz turkiye'ye gelmişti beraber tatile gitmiştik bu sene universite sınavını tekrar denicem yaşım 21 avustralyada okumayı duşunuyorum hem o kız yuzunden hem de cevremden uzaklaşmak icin uzaklaşmışken tam uzaklaşıyım dedim iyice araştırdım eğitimi orda okuyan birini buldum muhabbet felan ettik ayda 1500 dolara rahat yaşanır burda diyo ordaki insanların ortalama geliri yıllık 36 bin dolar civarıymış orda 1500 dolarlık bir iş bulabilir miyim diye duşunuyorum takıldığım kız buluruz sorun olmaz yeter ki gel diyor
Cifte vatandaş olup vizeleri kaldırmak icin kıza evlenme teklifi etmeyi duşunuyorum zaten gidersem oraya beraber yaşıcaz resmi nikah olmuş olcak sadece fakat her ulkenin vatandaşlık hakları elde etme suresi evli olarak gecirdiğin sureye gore değişiyormuş orneğin ispanya da tam emin olmamak beraber 3 yıl olduğunu okudum diye hatırlıyorum fakat avustralya ile ilgili boyle bilgilere ulaşamadım
En yakın arkadaşıma da anlattım durumu bana ee evlenirsen universiteye verceğin yıllık ucret olayı nolcak yok mu olcak diye sordu ben de bilmiyorum dedim o kadarını onla ilgili de birşey bulamadım nette şu konuları detaylı oğrenebileceğim bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilir misiniz ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Üniversiteler
- Avustralya eğitim ve evlilik
-
06-09-2019, 17:13:24Kayıtlı Üye