Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. bir defa yanarsın, i̇zi kalır. sonra bir daha dokunmazsın sadece yanına yaklaşırsın. Sunay Akın Allahım beni oyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamasın… Atilla İlhan Nefis uc koşeli dikendir, ne turlu koysan batar... Mevlana Gece, yalnızlığın govde gosterisidir. Albert Camus Kimse beni sevmiyor; Cunku ben farklıyım. Ben de kimseyi sevmiyorum; Cunku hepsi aynılar . Yılmaz Erdoğan Bi insanın nasıl gulduğunden terbiyesini, Neye gulduğunden akıl seviyesini anlarsın . Necip Fazıl Biz aynı tavla tahtasında farklı iki pul gibiyiz. Oyle ya 'Birbirimizi kırmadan oyunu bitiremeyiz'. Yılmaz Erdoğan Tovbe Kapısı acık dediysek,yeni Gunahlara koşman mı gerek? İster bilerek,ister bilmeyerek, birde Kul Hakkı var unutmaman gerek.. Necip Fazıl Davranışlar kelimelerden daha fazla konuşur,daha cok şey ifade eder. Oscar Wilde BUNLAR VE DAHA FAZLASINI FACEBOOKTA Ustadlardan Sozler ADRESİMİZDEN BULABİLİRSİNİZ __________________