Her halleri twıtter`da
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Her halleri twıtter`da
-
27-09-2019, 04:22:04Kayıtlı Üyeİşte unluler dunyasının twitter cılgınları! Amerikan New York Daily News gazetesi, yaşadıkları komik anları ve başlarına gelenleri twitter hesaplarında paylaşan unluleri sayfalarına taşıdı Devamı icin tıklayınız Jessica Simpson, sıkı bir twitter mudavimi... Yuzune maske yaptığı anları bile bu siteye koyan Simpson, fotoğrafın altına da `Şimdi gencleşiyorum` diye yazdı. Fornarina` markası icin modellik yapan guzel oyuncu, cekim arasında ustsuz fotoğraflarını twitter`a yukledi. Altlarına da `Cidden cok sıkıldım` diye yazdı! Courtney Love, twitter`ına, kafasında kaplumbağasıyla yatakta yatarken cekilmiş garip fotoğraflar yuklemiş. Fotoğrafların altına da `Onu seviyorum` diye yazmış. twitter`ın en cok takip edilen unlusu Ashton Kutcher, calıştığı odaya giren hindinin de fotoğraflarını twitter sayfasına yerleştirdi twitter`da yaklaşık 1.5 milyon kişi tarafından takip edilen Katie Perry, sevgilisi icin yaptığı seksi dansa ait fotoğrafları yukleyip, `Sevgilim Noel Anne`yi cidden seviyor!` diye yazdı. Kaynak __________________