Facebookuygulama.tk - Tehlikeli tıklamalar - Ortopedik Dusunceler grubu icin!
Facebook0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Facebookuygulama.tk - Tehlikeli tıklamalar - Ortopedik Dusunceler grubu icin!
-
27-09-2019, 04:21:56Kayıtlı ÜyeHi everyone, I cannot embed pictures, due to some restriction I guess. Foto ekleyemedim arkadaslar ama lutfen vakit ayirip bakin, cok tehlikeli bir site bu! Facebook icin calisiyorum, turkcem yok, eger cevap verirseniz ingilizce sormanizi rica edecegim. Bir arkadastan rica ettim ingilizce yazdiklarimi turkcelestirdi. Bugun farkettigim internette dolasan soyle bir site var, facebookuygulama tk Iddasi, istedigi seyleri yaptigimizda bizim profilimize kimler bakmis ortaya cikiyor. YALAN, arkadaslar, fake, cok acemi kim yaptiysa hemen farkettim. Facebook'taki amirlerime onlem almalari icin mesaj gonderdim ama o zamana kadar kendi cabamla yayacagim. Iste o sitenin gercek yuzu. Onur Yilmaz ile Rasit Burakgazi adinda iki duzenbazin oyunu. Sitede denileni yaptiginiz an Facebook uzerindeki su guruba like atmis oluyorsunuz, facebook com Ortopedik.Dusunceler Grubu incelerseniz hic bir bilgi yok, 1 saat once 4000 like vardi, 5000 olmus, gittikce artiyor. Ekteki fotolari inceleyin lutfen, teknik detaya gelince, sitedeki uygulama sizi su linke yonlendiriyor, facebookuygulama tk bitti Buradaki ogren tusuna basarsanizda su link, Buraya yazamadim, uzun bir link var, pm me please, I could explain more. Dikkatli bakin, ortopedik.dusunceler'e giden bir yol, istemeden de olsa like atmis oluyorsunuz. Daha sonra bu iki uyanik bu like'lari reklam firmalarına satacak, veya freelancer sitesinden reklam yaparak proje kapacaklar. Lutfen paylasalim, and please if you have any further question, let me know. I really would like to prevent such an attempt. Please avoid to click that web page, beware! Please look carefully, img820.**************/i/whoj.jpg img35.**************/i/whatthec.jpg img806.**************/i/facebook4a.jpg img683.**************/i/facebook3p.jpg img24.**************/i/facebook2n.jpg/ __________________