Arkadaşlar Sorunum face ile ilgili , facenin guvenlik uygulaması olan telefona kısa mesaj ile gonderdiği bir kod var. bu kodu girip giriş yapabiliyoruz , ilk olarak bu sisteme dukkanımda gectim ve kısa mesaj geldi. ve sorunsuz giriş yaptım. ve eve geldim , evde ise face sayfasını actım hesabıma girmek icin , Lutfen 90531xxxxxxx numaralı telefondaki kısa mesajlarını kontrol et ve guvenlik kodunu aşağıya gir. penceresi geldi , ama bir cok kez denememe rağmen telefonuma kısa mesaj gelmiyor. kodu tekrar gonder seceneğinede tıkladım genede gelmiyor . bunun uzerine altta bulunan kodumu alamıyorum tuşuna tıkladım. orada yazan tum bilgileri girdim mail adresime oraya gelen maille Guvenlik › Guvenlik: İsteğe bağlı guvenlik ozellikleri bolumune yonlendim. orada şifre alamıyosanız " otp " yazıp 32665 gonderin dedi. onuda gondermek istedim fakat, gondermedi... mesaj ayarlarımda sorun yok msj atabiliyorum . ama 32665 e msj gondermiyor. Bu Nasıl iştir Anlıyamadım. bir bilgisi olan , bilen biri varsa yardımcı olursa cok minnettar kalırım şimdiden teşekkur ederim. __________________