Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır Facebook'ta arkadaşlarımı, onların paylaştıklarını ve onların profillerini goremiyorum. Ne onların profillerini ziyaret edebiliyorum ne de onlar benim profilimi ziyaret edebiliyorlar. Ben onların profilini ziyaret etmek istediğimde: İstediğin sayfa bulunamadı. Artık gecerli olmayan bir bağlantıya tıklamış veya adresi yanlış yazmış olabilirsin. Bazı internet adresleri buyuk/kucuk harfe duyarlıdır. Ana sayfaya don Onceki sayfaya geri don boyle bir yazı cıkarken, onlar benim profilimi ziyaret etmek istediklerinde ise acık olan sayfa aynen kalmakta. Mail adresi verilen yerlere mail attığımda ise: Merhaba, Kayıtlarımıza gore, bizimle iletişime gecmek icin kullandığınız e-posta adresiyle ilişkili kapatılmış bir hesap bulunmamaktadır. Kapatılmış başka bir hesapla ilgili yazıyorsanız, lutfen bizimle o hesaba giriş yapmak icin kullandığınız e-posta adresinden iletişime gecin. cevabını almaktayım. Daha onceden hicbir uyarı almadım, direkt bu duruma geldim. Farklı tarayıcılarda, bilgisayarda denedim ama sonuc aynı. Ne yapabilirim? __________________