Sahte Facebook hesabı hayatını kararttı
Facebook0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sahte Facebook hesabı hayatını kararttı
-
27-09-2019, 04:15:13Kayıtlı ÜyeSahte Facebook hesabı hayatını kararttı Malatya'da universite oğrencisi genc kız, adına acılan facebook sayfası nedeniyle intihara kalkıştı. Bitkisel hayata giren kız, aile dramına neden oldu. Adıyaman Universitesi Muhasebe Bolumu birinci sınıf oğrencisi Zeynep Abuşoğlu, arkadaşlarının uyarması uzerine kendi adına sosyal paylaşım sitesi 'facebook'ta sayfalar acıldığını gordu. Paylaşımlar nedeniyle bunalıma giren genc kız, kaldığı oğrenci evinde cok miktarda ağrı kesici ilac alarak intihara kalkışınca ev arkadaşı tarafından Adıyaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk mudahalesi yapılan genc kızın beyin olumu gercekleştiği icin İnonu Universitesi Turgut Ozal Tıp Merkezine sevk edildi. Universite oğrencisi Abuşoğlu'nun Malatya'nın Akcadağ ilcesinde yaşayan babası Ali Abuşoğlu, kızının yapılan tedavisinin ardından cihazlarla birlikte eve gonderildiğini anlattı. Bitkisel hayatta olan ve hic bir cağrıya tepki vermeyen kızının tedavisinin devam edebilmesi icin Ankara'ya goturulmesi gerektiğini ifade eden baba yetkililerden yardım istedi. 'ARKADAŞLARINA MESAJ ATMIŞ' Kızının hastaneye kaldırıldığı bilgisi uzerine Adıyaman'a gittiklerini anlatan baba Ali Abuşoğlu, 'Hastaneye gittiğimizde bizi goruşturmediler. Yoğun bakımda olduğunu soyledikleri kızımı bir gun sonra Malatya'ya sevk ettiler. Adıyaman'da kızım 17 saat boşuna tutuldu. Derhal gonderilmiş olsa belki de şu an ayakta olacaktı. Malatya'da yapılan tedavinin ardından beynine oksijen gitmeye başlayan kızım yeniden hayata tutundu' dedi. İntihar girişimine neden olan facebook sayfalarıyla ilgili sorumlular hakkında suc duyurusunda bulunduğunu bildiren baba, şoyle devam etti: 'Kızımın arkadaşları onun, kendisi adına acılan sayfalar nedeniyle intihara kalkıştığını soyledi. Kızım, kendi adına acılan sayfaları gordukten sonra tum arkadaşlarına mesaj atarak, soz konusu sayfalarla ilgisi bulunmadığını belirtmiş. Ancak, cok fazla sorun etmiş olmalı ki, ilac alarak canına kıymak istemiş. Sorumlular hakkında suc duyurusunda bulundum. Ancak, şu ana kadar bir sonuc cıkmadı. Kızımı bu halde gormeye dayanamıyorum.' http://www.8sutun.com/Sahte-Facebook...B1_105432.html __________________