facebook sayfalarına CYBER DEWRIM saldırıları (fikrim)
Facebook0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- facebook sayfalarına CYBER DEWRIM saldırıları (fikrim)
-
27-09-2019, 04:12:47Kayıtlı Üyecoğunuz gormuşsunuzdur bir suru sayfayı ele gecirdiler.. ama ben inanmıyorum.. secim zamanı patlak veren ve verecek olan hic bir anormalliğe inanmıyorum inanmıyacağımda.. bu vatan oyle bişeyki.. sokakta gezen cekici ve guzel bi kadın gibi.. her ulkenin gozunde..rahat gormeyecek bu vatan toprakları hep saldıracaklar bitmeyecek.. bu kadını elde etmeliyim duşuncesiyle yanıp tutuşan azgın bir erkek gibi bu vatana goz dikenler. cok şupheci bakıyorum ben bu olaylara. bu vatanı oyle bi istedilerki .. yeryuzunun en buyuk savaşı olan canakkale savaşında, yeryuzundeki en buyuk orduyla ; 1 200 000 kişiyle geldiler genede alamadılar. Baktılar kaba kuvvetle alamıyoruz birlik beraberlik cok buyuk.Taktik değiştirdiler. duyuyorsunuz işte haberlerde.. artık resmen meydan okuyorlar kimseden cekinmiyolar.. inanmıyorum bu facebooktaki hacklenmelere..O kadar şupheciyim ki hatta... Kesin turkiye ağına bakan yetkililer karıştırın bu ulkeyı dedi.. hatta obama talimat vermiştir mark a .. sonra mark turk modlara .. modlarda verıyodur sayfa şifrelerini mahvediyodur boyle ortalığı.. konu kılıtlenır mı alakasız mı banlanırmıyım hic biri umrumda değil.. ama bunlar bu ulkeye yapılacak cok buyuk bi darbenın yapı taşları.. İnanmayın.. Ve bu hacklenen sayfalarda kufur edenler, kufur edenleri beğenenler olmayın.. daha buyuk duşunun yok edin bişeyler yapın.. yapalım millet olarak ne bileyim.. kufure mi kaldı bu ecdat.. sadece asar keser mi bu toplum? buyuk duşunmemiz lazım toplumca.. inanma turk genci beynini yıkıyolar.. facebooktan twitter dan youtube dan yahoo dan her yerden kafanı karıştırıyolar.. inanma... __________________