Sosyal mecralardaki ununu ve mevkisini gercek hayatta avantaj sağlamak icin kullanan cok fazla isim var. Bu kişilerden biri, bedava konaklama isteğine ters bir cevap aldı. İngiltere'de hayatını surduren ve YouTube'da gezi ve guzellik temalı videolar ceken Elle Darby, 5 gecelik bir otel konaklamasını bedavaya getirmek icin otele bir e-posta gonderdi. Otelin reklamını yapması ve konaklamadan yaşadığı memnuniyeti takipcileriyle paylaşması karşılığında, kendisi ve erkek arkadaşı icin sevgililer gunu icin 5 gecelik ucretsiz bir tatil talep eden Elle Darby, hic beklemediği bir cevapla karşılaştı. Yukarda gorduğunuz e-posta'yı otele yonlendiren Elle Darby, gectiğimiz sene Florida'da yer alan Universal Orlando ile bu şekilde bir anlaşma yaptığını ve iki tarafın da durumdan memnun ayrıldığını belirtmiş. Son olarak otelden cevap beklediğini belirten bir notla da e-postasını noktalamış. Gelen yanıt ise hic de beklediği gibi olmamış. "Attığınız bedava konaklama postası icin teşekkurler. Oz benliğine saygı ve haysiyet gerektirmese de, boyle bir posta atmak cesaret ister. Size burada video karşılığında ucretsiz kalma izni verirsek sizinle ilgilenecek personelin parasını kim verecek? Bu arada şanslıyız ki Facebok sayfamızda 186 bin, Instagram'da 32 bin ve Twitter'dan 12 bin takipcimiz var. Ama şukurler olsun ki milyonlarca yıl bile gecse kimseden beleş bir şeyler istemem. Gelecekte tavsiyem odur ki, herkes nasıl odeme yapıyorsa lutfen siz de oyle yapın. Boylece kendinize olan saygınızı gostermiş ve daha az utandırıcı bir şey yapmış olursunuz. Saygılarımızla. Not: Cevabımız, hayır." Verilen cevap ve tum surec hakkında sizler ne duşunuyorsunuz bilemiyorum ama ya ortada otel tarafından verilmiş, gereksiz sertlikte bir cevap var veya bu iki tarafın anlaşmalı olarak gercekleştirdiği bir viral reklam calışması. KAYNAK
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sosyal Medya Fenomeni, Ucretsiz Konaklama Talep Ettiği Otelden Veto Yedi PDU ®