beyler bayanlar lutfen yardim sirketin bilgisayarinda facebook engelli giremiyoruz farkli bi site bilen varsa facebooktaki sayfama erisim saglayabilecegim yani mesela www.1mesela1.com a girecem ordan facebook sayfami kontrol edecem bilen varsa yardim etsin lutfen sirketteki herkes size duaci olacak once ben. ben ardim bi site bulabildim oda facebookun chat ozelligini kullanbiliyorsun ama sayfana erisim vermiyor o an online olanlarla konusabiliyorsun ama gelen mailleri okuyamiyorsun yada duvarini kullanamiyorsun !!!arkadaslar bi yol buldum uzun suredirde kullaniyorum. gezinirken gordum belki birininde isine yarar diye dusundum ve paylasayim dedim.cok basit bi yol yahoo giriyorsunuz guncellemeler bolumunden facebook guncellemelerini tiklayip acilan facebook sayfasinda izin veriyosunuz artik face sinize yahoo danda erisebiliyor paylasilanlari yorumlari goruyor yorum bile yapabiliyorsunuz resimleri goruyor ama videolari seyredemiyorsunuz. umurim birilerine yardimci olabilirim altarnatif olarak ta hotmailde de aynisi var ama __________________