Facebook Sahibi Mark Sozlendi Hadi Biraz Magazin Yapalıım, ordan burdan dedikodular, gercekler hakkında bilgi vereyim sizlere. Biliyormusunuz Ne olmuş ? Facebook`un Sahibi Mark Zuckerberg Sozlendi Sosyal medya`nın fenomeni Dunya`nın en zenginleri arasında olan Dunya`nın en genc zengini olan O Facebook`un PATRONU Ve o artık sozlendi. Bende bu haberi yeni duydum ve şaşırdım, evet şuan sizlerin neler soylediğinizi tahmin edebiliyorum. Bula bula bunu mu bulmu ?, Ayyy Kız ne kadar şanslı, Bizde şans olsaydı zaten anamızdan kız doğardık sonrada mark ile evlenirdim , offf bu kızın facesini duşunemiyorum, Eh bu merak sona erebilir, cunku Mark, okuldan bu yana beraber olduğu Priscilla Chan ile siber ortamda, bir anlamda sozlendiğini ilan etti. Kopeği adına actığı kişisel Facebook sayfası beast de beraberliklerini kamuoyuna, fotoğraflarla da duyuran cift hayli mutlu gorunuyor… ( Kopeği beast`in sayfasının hayran sayısı 80 bin ) ALLAH Mutluluklarını daim etsin. Aslında Facebook ve Facebook yoneticilerinin hepsine cok kızgınım, cunki onlar benim facebook hesabımı kapattılar Kaynak : Uğur __________________