yardım lazım arkadaşlar.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- yardım lazım arkadaşlar.
-
27-09-2019, 04:04:59Kayıtlı Üyeselam arkadaşlar. sizden ricam bana net bir bilgi vermeniz. şimdiden teşekkur ediyorum. konuyu acacak bir yer bulamadım. buraya actım. umarım dogru yerdir 2 gun once yeni bir facebook hesabı actım. daha sonra pokere girdim. bir baktım ki poker cipi 180 m 125 dolar. hesapladım cok cazip geldi. sonra dedim oğlen saati satın alırım. sayfayı kapatayım dedim bi baktım ki daha cazip bir teklif. 216 m 125 usd. hemen satın almaya karar verdim. kredi kartımla satın aldım. satın alma başarılı bir şekilde gercekleşti. nede olsa yasal olarak satın aldıgımdan dolayı cok rahattım. bana mail geldi. facebook makbuzu. cipleri zyngadan almıştım. normal cipim 12 k gorunuyor. altındada 216 m processing yazıyor. kapattım sayfayı. 36 saat icinde yuklenecekti. bir muddet sonra facebooka giriş yapmayı denedim. ama hesabım kapatılmış diye bi mesaj aldım. mesaj aynen şu şekil. Sorry, your account has been temporarily disabled as a security precaution. Please iletişime gec so we can help you resolve this issue as quickly as possible. iletişime gec secenegini tıkladıgımda hesabımın kapatılma sebebi aynen şoyle yazıyor. Sistemlerimiz, hesabınızda olağandışı odeme aktivitesi tespit etti. Gecici sureyle bir guvenlik onlemi olarak hesabınızı devre dışı bıraktık. Unutmayın ki, yerleştirilmiş herhangi bir reklamınız da hesabınız devre dışı olduğu sırada durduruldu. Lutfen en kısa surede bu sorunu gidermek icin tum bilgileri doldurun. Bu formu bir kez doldurduğunuzda, bir Facebook temsilcisi en kısa surede sizinle iletişime gececek. arkadaşlar evet. mesaj aynen bu. ben kimseden cip almadım. kimseye cip satmadım. listeme 3 kişi ekledim. kapattım. 2 saat sonra actıgımda bu olay oldu. sorun nedir. en az 15 mail attım zyngaya para iadesi yapamayız. facebook ile irtibata gecin diyorlar. facebook ise 20 mail attım. 1 cevap bile yazmadı. ne yapmam gerek. ve hesap neden durduruldu. cipleri resmi olarak satın alıyorum. ve buna ragmen bu oluyorsa demek ki facebook dolandırıcılığa başlamış lutfen yorum yapın arkadaşlar __________________