Arkadaşlar avustralya ile ilgili cok şeyler araştırdım para birimine kadar kendi para birimlerini kullanıyolar avustralya doları aud diye kısaltılıyor yıllık universite harcları da 22 bin ila 25 bin arasında değişiyor normal dolardan farklı dolar biz de 3 tl ise avustralya doları 2 tl yani yıllık 40-50 bin tl sadece universiteye gidicek

asıl kafama takılan soru bazı forumlarda yok ev kiraları cok pahalıymış aylık değil haftalık oluyormuş kiralar melbourne sydney gibi merkezi yerlerde haftalık 800 aud dan başlıyormuş kiralar vs.

sonra başka bir forum buluyorum avustralya oğretim ve ucret bakımından en uygun universitelerden biri diyor kafam allak bullak oldu hangi foruma inanıyım bilemedim bir tek emin olduğum şey orda okumak istediğim ve yıllık universite ucretleri daha bir cok gerekli gereksiz şeyi biliyorum ama şu konaklama olayı cok kafamı karıştırdı

hic cevresinde avustralyada okuyan yada melbourne sydney tarzı şehirlerde kirada oturan akrabası olan birileri var mı ? varsa yardımcı olabilir misiniz ?