Merhabalar herkese ben 17 yaşındayım. Bu yaz ailemin katkılarıyla amerikaya veya ingiltereye dil kursuna gideceğim ya bir aile de kalacağım ya da yurtlu falan biryerde kalacağım 1 aylığına. Beğenirsem ( En buyuk Hayalim bu yuzden cok heycanlıyım) Universite icin tamamen oraya yerleşeceğim turkiye de yaşamak istemiyorum oraları cok seviyorum. Oncelikle yaşım kucuk haliyle evimize alışmış oğrenci adamız Ne onerirsiniz yapabilirmiyim ingilizcem orta seviye de babam dil kursu sahibi yaza kadar speaking geliştireceğim. İletişimde bir sıkıntı yaşamam ancak cok cok heycanlıyım ordaki gecicek dakkalarımı kurguluyorum kafamda.. İyi olurmu gitmem icin iyi bir vakitmi veya gittiğimde neler onerirsiniz. Biraz daha olgunca duşunmemi sağlıyacak şeyler yazarsanız cok mutlu olurum.. İyi gunler dilerim.