1- Sponsorum o olacağı icin benim ve ya ailemin banka hesabı ve ya maaş bodroları onemli midir ? yoksa kendisi bana banka hesabının fotokopisini gonderse yeterli olur mu ?
sitesinden baktığımda en az 3000 tl olmalı diyor. Ben her ihtimale karşı kendi hesabıma 3-5-6 bin TL koymalı mıyım yoksa sadece sponsorum olacak kişi yeterli olur mu? Aynı zamanda sponsorum noter'den yazı alacak herşeyini ben karşılayacağım diye..
2- Oğrenci belgesi istiyor o kısım tamam fakat işimi garantiye almak icin işte okulum.... tarihte kapanıyor ..... tarihte acılıyor diye okuldan muhurlu yazı almalı mıyım? Sonra korkmasınlar ulkelerine cokecem diye ?

3-Davetiyenin aslını istedikleri icin nasıl olacak bilmiyorum ? yani bana mail yoluyla gonderebilir mi yoksa kargo ile mi uğraşacağız ?
4-Giderken sadece gidiş ucak biletimi alsam riske atmış olur muyum ? Sizce gidiş-donuş mu almalıyım. En az 2 ay olursa 3 ay kalmayı planlıyorum.
5-I-Data ile başvurmayı duşunuyorum,tavsiyeniz var ise alabilirim.
6-Birde konsolosluğun sitesinde goremedim sanırım evrakları Almanca'ya cevirmeye ihtiyacımız yok. Turkce teslim edebiliyoruz.
Dikkat etmem gereken detay var ise oğrenmek isterim.
Lutfen yardımcı olursanız cok sevinirim.. Cok teşekkurler...