Turkiyenin Yeni Sosyal Paylasim Sitesine Destek istiyorum.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Turkiyenin Yeni Sosyal Paylasim Sitesine Destek istiyorum.
-
27-09-2019, 03:34:31Kayıtlı ÜyeSlm Arkadaslar uzun zamandır aklımizda olan yeni bir sosyal paylasım sitesi var ve bu sosyal paylasım sitesi facebook ve twitterden cok daha farklı olucak en onemlisi turkiyenin paylasım platformu olucak. sizlerden beklediğimiz bize bu konuda desteklerde bulunmanız. yakında yayına girecek bu sosyal paylasım sisteminde bize destekleri ile yardımcı olan ilk 5 kisiye yoneticilikler verilecektir. Ayrıca wep tasarım yazılım konusunda bilgisi olan arkadaslarımızında fikir ve desteklerine ihtiyacımız var. site yayına girdikten sonra adresini buraya yazacagım ve destek olmak isteyen arkadaslarımız bu konu altında fikirlerini sunabilirler. bu sosyal paylasım sitesinde bulunacak ozellikler. bildiginiz facebook ve twitterde yapılan ozelliklerden haric gercek hayatta iş ve elemana ihtiyacı olan kisiler ve sektorlerin ilanlarınada yer verilecektir. işe ihtiyacı olan her uyemizin profil sayfasında Cv ozelligide bulunacaktır. Ayrıca elinizde bulunan kullanmadıgınız urun ve urunlerinizi anında satabileceginiz yada satın alabileceginiz bir ozellikte bulunacaktır. Ayrıca kendi profil sayfanizda muzik dinleyebileceginiz ve dinletebileceginiz ozellikte mevcut olucaktır. haricinde video ve fotograf albumleri olusturabilir ve paylasımlarında bulunabilirsiniz. Blog, anket, etkinlik, grup ve kendi kişisel sayfalarınızıda olusturabilirsiniz. Sizlerden ilk etapta istediğimiz uye olmanız ve uye potansiyeli konusunda bizlere destekte bulunmanız. Sitede turkce dil seceneginden haric almanca. ingilizce. fransizca, italyanca, rusca dil secenekleri mevcuttur. Arkadaslar suan site uzerinde halen calısmaktayız ve henuz alan adı almadık. alan adı konusunda kolay ve akılda kalır isimlere ihtiyacımız var. siz siteye uygun olabilecek nasıl bir isim onerirsiniz ? Tum Yorumlarınızı Bekliyorum... Tesekkurler.... .::Saygılarımızla::. __________________