Kopek Balığına Elini Kaptıran Kadının Sosyal Medyada Işık Hızıyla Yayılan Videsu
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kopek Balığına Elini Kaptıran Kadının Sosyal Medyada Işık Hızıyla Yayılan Videsu
-
27-09-2019, 03:33:04Kayıtlı ÜyeArkadaşlarıyla birlikte bir yatın kıc tarafından kopek balıklarına bakmak isteyen 34 yaşındaki Melissa Brunning, dişi hemşire kopek balıklarına kucuk balık parcaları veriyordu. CNN ve ABC News, Avustralya’nın batı sahillerinde meydana gelen o urkutucu anları dunya basınına taşıdı. Sosyal medyada yayılan goruntulerde, sudaki kopek balıklarını beslemek icin eğilen Melissa’nın elini kaptırdığı anlar var. Yanındaki arkadaşları sayesinde son anda kurtarılan kadın, az kalsın daha fazla kopek balığının bulunduğu alana doğru cekilecekti. Melissa olayın ardından, “Cok cabuk oldu. Gercekten aklıma gelen tek şey parmağımın gitmiş olmasıydı. Uzerine kenetlenmişti ve kemiğin parcalandığını hissedebiliyordum” dedi. Olayın gercekleştiği yer, tuzlu su timsahlarıyla da bilinen Avustralya’nın batısındaki Dugong Koyu. Goruntulerde izlediğiniz kopek balıkları normalde son derece sakin turler olan hemşire kopek balıkları: Sadece kendilerini tehdit altında hissederlerse, onlem almak icin saldırmaya başlarlar. Goruntulerde Melissa'nın eline muhtemelen cok sayıda kopek balığı dişi saplanıyor, saniyeler icerisinde balığın guclu cene yapısı nedeniyle canı gercekten de yanıyor. İlk başta bir parmağını kaybettiğini zanneden Melissa, arkadaşları olmadan boyle bir işe kalkışsaydı belki şu anda yaşamıyor olacaktı. Genc kadın, “Parmağımı kaybettiğimi sandım, cunku elime bakamıyor, bakarsam şoka gireceğimi duşunuyordum.” dedi, ancak olayı hafif denebilecek yaralarla atlattı. Uzmanlar, kopek balıklarını beslemeye ilişkin ciddi uyarılarda bulunuyorlar. KAYNAK __________________